Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sava's Safe Haven

Proiect Comunitar Unic în România

Banca de Alimente pentru Animale este un proiect pilot aflat în plină dezvoltare ce vine în ajutorul comunității locale, astfel este dedicat persoanelor ce au nevoie de o mănă de ajutor la un moment dat.

Banca de alimente are ca scop ajutorarea familiilor prin acoperirea costurilor veterinare ( operații/consultații de urgență, tratamente), hrană pentru animale, diferite produse de uz veterinar ( castroane, pături, cuști).

Acestea vor fi dăruite cu titlu de donație/ajutor către persoanele care din varios motive nu pot acoperi costul lor pentru un anumit timp.

Proiectul este în special destinat persoanelor în vârstă, oamenilor care și-au pierdut locul de muncă sau persoanele cu diferite probleme medicale.

Etapele proiectului:

De ce?

Din pacate, uneori oamenii sunt forțați să renunțe la animalul iubit datorită unor motive financiare cauzate de pierderea locului de muncă, imbolnăvirea animalului și neputința acoperirii costurilor tratamentelor veterinare.

Ce vom face?

Vom ajuta familiile să rămână împreună în momentele dificile și îi vom consilia și ajuta să treacă peste perioada mai grea din viața lor.

Cum vom face?

Alături de iubitori de animale, de medici și sperăm că și companii locale, vom înfința un centru de ajutor, prin care vom veni în sprijinul acestor familii.

Cum ne poți ajuta?

Poți începe prin a anunța prietenii și cunoștințele cele mai vulnerabile despre noi, ne poti ajuta printr-o donație fie financială, fie prin produse: mâncare, castroane, pături, cuști, lese, zgărzi, orice produs e bine venit!

Cine poate obține ajutor?

Oricine are nevoie și corespunde criteriilor noastre. Ne dorim din suflet ca ajutorul nostru să ajungă acolo unde este nevoie, de accea vom verifica cu strictețe fiecare cerere venită.

Cum ne puteți contacta?

Ne puteți contacta prin email [email protected] sau prin WhatsApp 0766749680.

Atenție, acesta este un proiect în plină dezvoltare, astfel putem ajuta un număr redus de familii pentru acest moment.

Formular de contact

Prefer să fiu contactat prin:
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.